Nieuw seizoen is weer begonnen en nostalgie

Judith op Tindur 2 Het seizoen is weer gestart, het is nog even puzzelen om alles weer passend te krijgen. Op dit moment weer een kleine wachtlijst.

 

Foto’s van lang geleden gekregen via de moeder van Judith(ook de 2 foto’s met Judith erop) via Natasja van Or, Or( Truus Orchidee) de moeder van Bangsi van Moniek. Bangsi is ook nog steeds op de boerderij met Moniek. Zo is het ooit begonnen met Martin,Rob en ik als eersten bij Jaap en Wil en langzaam maar zeker steeds meer paarden op de boerderij, met natuurlijk toen nog een IJslandse tophond, onze Aska en gouden paard Blika(Glód)(wij vonden kloot niet zo een passende naam voor het paard van Mischa), waar Mischa veel mee  beleefd en enorm van geleerd heeft. Blika is bij Fieke van haar oude dag aan het genieten,samen met Nordur.

Advertentie