Nieuw in 2020, Coaching met en zonder paarden.

Vanuit de regels van de kudde en m.b.v. de Teken Je Gesprek coaching methode op zoek naar je eigen kracht. Oefenen met paarden om te voelen waar jouw kracht zit en over wat je dan denkt, voelt en doet. Dit daarna vertalen naar een gebeurtenis op school of thuis. We gaan samen op zoek naar wat er precies gebeurde en wat je dacht, voelde en deed. Met de Helpende Gedachten kaartjes en echt zien wat er precies gebeurde met de gesprekstekening  op papier getekend met woorden, krijgen kinderen snel inzicht over hun handelen en kunnen zelf de juiste oplossingen bedenken.

Geschikt voor kinderen vanaf groep 5 in P.O. en S.O., ook ouders kunnen op deze manier meer inzicht krijgen, in wat hun kind denkt, voelt en daarom doet. Het staat in de gespreks-tekening van hun kind met gekleurde woorden geschreven/”getekend”.

Er worden bij deze aanpak verschillende sjablonen gebruikt. Teken Je Gesprek kan goed helpen bij inzicht krijgen over je:

-Faalangst en piekeren

-Boosheid en woede

-Werkhouding en Gedrag

-Gevoel, Gedachten en Gedrag bij “Pesten”

Advertentie