te koop bij een vriendin leuke bruine merrie

 Brák van de Ruiterberg.  stamboeknr. NL2007200116      

Vader:          Prins vom Stortal. DE 1997103443                                                     

Moeder:        Drottning. DE 1995234045  kleur:  bruin

Stokmaat:     Ongeveer 1.36

Zoek jij: Een comfortabele, jonge vrolijke merrie met vier gangen en goede looplust, een goede conditie, verkeers- en trailermak met zeer goede tolt en veel uithoudingsvermogen? Brák is je paard!!Beschrijving:Brák is een goed ingereden IJslandse typische  merrie met een veel uistraling en vier goede basisgangen. Zij heeft zeer ruime bewegingen in alle gangen.  Er is veel grondwerk met Brák gedaan waaronder longeren, dubbellongen en handpaarden.  Zij is recentelijk verder doorgereden bij Maaike Burgrafer. Zij heeft haar 2 jaar geleden ook ingetolt.

Zij heeft een goed karakter, is koel en stabiel in het hoofd, maar wel snel. Daarnaast kan ze makkelijk met andere paarden buiten rijden. Ze loopt  gemakkelijk mee als handpaard. Zij is verkeersmak, loopt langs tractors, over de spoorweg of fly-over van de snelweg zonder problemen.

In de wei weet zij zich in vrijwel iedere kudde  een plaats  te veroveren zonder problemen. Zij is opgegroeid in de begrazing.

Zij verkeert in topconditie, klaar om mee weg te rijden en is netjes opgevoed. Zij is geënt en heeft gebitscontrole gehad. Zij heeft uitstekend beenwerk, dito hoeven en is kerngezond. Brák  heeft geen eczeem..

Prijscategorie C/D

Fieke Klein Wassink Haarweg 64

 3956 KP Leersum  06 22 37 59 42